Nog twee weken…

Jonge muzikanten opgelet! Over iets meer dan twee weken sluit de inschrijving voor ons klassieke concours. Meld je dus snel aan. Op 1 december sluiten we de inschrijving… 

Jonge muzikanten van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21 jaar), van beginner tot gevorderde, mogen meedoen aan onze klassiek muziekwedstrijd. Iedereen die meedoet, mag tien minuten optreden voor jury en publiek. Deelnemers ontmoeten elkaar tijdens de regionale voorrondes en krijgen persoonlijke feedback van onze professionele jury.

 

Wie deelneemt aan het Prinses Christina Klassiek Concours geeft een boost aan zijn muzikaliteit. Je werkt ergens naar toe tijdens je muziekles en repetities en je doet waardevolle podiumervaring op tijdens onze selecties. Bovendien krijgt elke deelnemer van ons na het selectie-optreden een officieel certificaat van deelname. Kortom: meedoen is een ervaring die je niet snel vergeet.

Iedereen die een stuk al aardig in de vingers heeft, kan meedoen en we zijn te vinden in het hele land. Van Maastricht tot Groningen en van Rotterdam tot Enschede.

Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan 
Twijfel je nog? Klik hier voor en overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden