Doneer

Ook nu laten we de muziek van onze jonge talenten klinken! Om het concours digitaal te kunnen organiseren, hebben we de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in een nieuwe digitale infrastructuur en in een online Nationale Finale.

Alle optredens van de deelnemers aan het klassiek concours zijn gratis te bekijken: u heeft geen toegangskaartje nodig. Wilt u uw waardering uitspreken voor het online klassiek concours? Dan hopen we dat u een bedrag naar keuze doneert, bij wijze van virtueel ticket.

Muzikale ontwikkeling
Met uw donatie kunnen we investeren in de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dankzij de steun van donateurs, de Vrienden van het Prinses Christina Concours en bedrijven, overheden en organisaties hebben we een unieke positie opgebouwd in het enthousiasmeren, scouten en stimuleren van jong, muzikaal talent. Veel van onze laureaten vinden na hun deelname aan het concours hun weg naar een (inter)nationaal podium. Zo voeden we de wortels van het Nederlandse muziekleven en inspireren we het publiek van de toekomst.

Uw donatie helpt ons om:

  • Jong muzikaal talent te coachen, te begeleiden en podiumervaring op te laten doen
  • Kinderen, ongeacht hun achtergrond, enthousiast te maken voor muziek en muziek maken
  • Te bouwen aan een toekomstig breed publiek voor (klassieke) muziek

Ja, ik doneer en steun zo de missie van het Prinses Christina Concours

Vriend worden
U kunt er ook voor kiezen om ons voor langere tijd te steunen en Vriend van het Prinses Christina Concours te worden. Wilt u zich structureel verbinden aan het Prinses Christina Concours en ons op die manier helpen om kinderen en jongeren te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling?

Voor 30 euro (of meer) per jaar bent u Vriend van het Prinses Christina Concours