Doneer

Steun ons, juist nu!

Met uw donatie kunnen we investeren in de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dankzij de steun van donateurs, de Vrienden van het Prinses Christina Concours en bedrijven, overheden en organisaties hebben we een unieke positie opgebouwd in het enthousiasmeren, scouten en stimuleren van jong, muzikaal talent.

Veel van onze laureaten vinden na hun deelname aan het concours hun weg naar een (inter)nationaal podium. Zo voeden we de wortels van het Nederlandse muziekleven en inspireren we het publiek van de toekomst. 

Uw donatie helpt ons om:

  • Jong muzikaal talent te coachen, te begeleiden en podiumervaring op te laten doen
  • Kinderen, ongeacht hun achtergrond, enthousiast te maken voor muziek en muziek maken
  • Te bouwen aan een toekomstig breed publiek voor (klassieke) muziek

Steun ons tijdens de coronacrisis
Vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen, organiseren  we veel van onze activiteiten online. Daarom sluiten we onze Nationale Finale ook digitaal af: de finaleoptredens van de deelnemers zijn gratis via onze website en social media te bekijken.

Wilt u uw waardering uitspreken aan dit digitale concours? Dan hopen we van harte dat u een bedrag naar keuze doneert bij wijze van virtueel ticket.

Ja, ik doneer en steun zo de missie van het Prinses Christina Concours

Vriend worden
U kunt er ook voor kiezen om ons voor langere tijd te steunen en Vriend van het Prinses Christina Concours te worden. Wilt u zich structureel verbinden aan het Prinses Christina Concours en ons op die manier helpen om kinderen en jongeren te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling?

Voor 30 euro (of meer) per jaar bent u Vriend van het Prinses Christina Concours