Doneer

Steun ons, juist nu!

Met uw donatie kunnen we investeren in de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dankzij de steun van donateurs, de Vrienden van het Prinses Christina Concours en bedrijven, overheden en organisaties hebben we een unieke positie opgebouwd in het enthousiasmeren, scouten en stimuleren van jong, muzikaal talent.

Veel van onze laureaten vinden na hun deelname aan het concours hun weg naar een (inter)nationaal podium. Zo voeden we de wortels van het Nederlandse muziekleven en inspireren we het publiek van de toekomst. 

Uw donatie helpt ons om:

  • Jong muzikaal talent te coachen, te begeleiden en podiumervaring op te laten doen
  • Kinderen, ongeacht hun achtergrond, enthousiast te maken voor muziek en muziek maken
  • Te bouwen aan een toekomstig breed publiek voor (klassieke) muziek

Steun ons tijdens de coronacrisis
Vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen, organiseren  we veel van onze activiteiten online. We organiseerden het klassiek concours in de regio Zuid 1 (Veghel) online, we zorgden voor een digitale Nationale Finale, organiseren het compositieconcours via internet en werken nu aan de nieuwe klassieke concoursen. De selecties daarvan zullen ook (vanwege corona) digitaal verlopen.

Kortom: we laten ons niet kisten door corona, maar nemen wel een aantal maatregelen om veilig en verantwoord onze activiteiten te kunnen organiseren. Dat brengt veel werk en extra kosten met zich mee. Tegelijkertijd kunnen we onze activiteiten vaak gratis online aanbieden: er is geen toegangskaartje voor nodig. We hopen van harte dat u daarom uw waardering aan ons wilt uitspreken en een bedrag naar keuze doneert bij wijze van virtueel ticket.

Ja, ik doneer en steun zo de missie van het Prinses Christina Concours

Vriend worden
U kunt er ook voor kiezen om ons voor langere tijd te steunen en Vriend van het Prinses Christina Concours te worden. Wilt u zich structureel verbinden aan het Prinses Christina Concours en ons op die manier helpen om kinderen en jongeren te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling?

Voor 30 euro (of meer) per jaar bent u Vriend van het Prinses Christina Concours