De inschrijving voor het Klassiek Concours 2025 loopt van 23 september t/m 3 november 2024. Je kunt je t.z.t. aanmelden via de website.

Let op: lees het deelnemersreglement goed door voordat je je inschrijft. Heb je nog vragen, mail ons dan via klassiek@christinaconcours.nl.

Ook dit jaar is het mogelijk om (vrijblijvend) een studievideo in te sturen. Je video wordt beoordeeld door een professionele jury en je ontvangt feedback die je kan meenemen in je deelname aan de regioselecties. Je ontvangt een herinnering wanneer het tijd is om de video te uploaden. De feedback van de jury volgt uiterlijk 3 weken na het uploaden van je studievideo.

De selecties voor regio Zuid vinden plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 maart. Houd beide data vrij totdat je bent ingedeeld in het speelschema. Je ontvangt t.z.t. bericht van ons.

Bereid je goed voor op dit optreden en neem het deelnemersreglement zorgvuldig door. Het is mogelijk om van tevoren een studievideo in te sturen en alvast tips te krijgen van de jury. Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Veel succes en plezier met de voorbereiding!

Tijdens de regiofinale laten circa 6-7 finalisten nogmaals horen wat ze in huis hebben. Er zijn mooie prijzen te winnen en je maakt kans op een plek in de Nationale Halve Finale op 26 april in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Op zaterdag 27 april vindt de Nationale Halve Finale van het Klassiek Concours 2025 plaats. Ongeveer 20 halvefinalisten treden dan op, verdeeld over de hele dag (ochtend, middag, avond). Houd deze dag dus helemaal vrij!

Circa 6-7 deelnemers maken kans op een plek in de Nationale Finale op 18 mei in Amare Den Haag.

 

Op zondagmiddag 18 mei vindt vanaf 14.00 uur de Nationale Finale van het Klassiek Concours 2025 plaats. Circa 6-7 finalisten stralen dan op het prachtige concertpodium van Amare in Den Haag.

Workshop Podiumpresentatie
In aanloop naar de finale ontvangen de finalisten op do 8 mei van 19:00-21:00 uur een workshop Podiumpresentatie in Amare Den Haag. Schrijf deze datum alvast in je agenda!