Word vriend

Vrienden zijn onmisbaar voor het Prinses Christina Concours. Met de steun van onze vrienden investeren we in de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze concoursen en andere projecten zijn in belangrijke mate mogelijk gemaakt door giften van onze ruim 800 donateurs, de Vrienden van het Prinses Christina Concours.

Vrienden hebben een streepje voor 

  • Gratis toegang tot alle klassieke concoursen. De selecties, de regiofinales, de Nationale Halve Finale en de Nationale Finale zijn gratis toegankelijk voor onze vrienden
  • Een gratis programmaboek tijdens de concoursen
  • Introducees van vrienden krijgen korting op de entreeprijzen van onze regionale concoursen
  • De mogelijkheid om een concert in de Classic Express bij te wonen of de mogelijkheid om een huiskamerconcert te organiseren met winnaars van het Prinses Christina Concours

Als vriend verbindt u zich op een unieke manier aan het Prinses Christina Concours en aan onze missie: kinderen en jongeren stimuleren in hun muzikale ontwikkeling. Steun ons structureel door vriend te worden: voor 30 euro (of meer) per jaar.

Geïnteresseerd om vriend te worden? Vul dan onderstaand formulier in. 

Kies één van onderstaande opties om vriend te worden:

Fiscale voordelen

Vrienden hebben bij ons een streepje voor en hebben daarom recht op vriendenvoordelen. Daarnaast is de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours door de belastingdienst aangemerkt als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarmee is een donatie onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Een periodieke schenking, die u via de ‘schriftelijke overeenkomst periodieke gift in geld’ vastlegt voor een periode van tenminste 5 jaar, is zelfs volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Wilt u daar meer over weten? We helpen u graag en zijn bereikbaar via vrienden@christinaconcours.nl.

Boezemvriend

Wilt u meer bijdragen? Word dan met voor ten minste 5 jaar met ten minste 500 euro per jaar Boezemvriend van het Prinses Christina Concours. Ook hier geldt: als u uw lidmaatschap minimaal vijf jaar vastlegt, via de schriftelijke  ‘overeenkomst periodiek in geld‘ dan is uw gift volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Naast de reguliere vrienden-voordelen, kunnen Boezemvrienden gratis een introducee meenemen naar alle concoursen en en worden ze bij de Nationale Halve Finale van ons klassieke concours uitgenodigd voor een hapje en drankje na de optredens.

Interesse om boezemvriend te worden? Vul uw contactgegevens in het formulier hierboven in of mail ons via vrienden@christinaconcours.nl.

Contact- en bankgegevens Stichting Vrienden

Contactgegevens
Nassauplein 29
2585 EC Den Haag
info@christinaconcours.nl / vrienden@christinaconcours.nl
085-1050050

Bankgegevens Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours
KVK 41156761
IBAN: NL36 RABO 0323 1314 33
RSIN: 805786946

Word vriend