Word vriend

Steun het Prinses Christina Concours en draag bij aan de muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onze concoursen en andere activiteiten zijn in belangrijke mate mogelijk gemaakt door giften van ruim 800 donateurs. Steun het Prinses Christina Concours structureel door vriend te worden of doe een eenmalige donatie. Ook met kleinere bijdragen kunnen wij bijzondere dingen doen en onze projecten en activiteiten realiseren. Kortom: elke bijdrage is van harte welkom!

De Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours steunt bij alle projecten en activiteiten. Door de steun van onze vrienden kunnen prijswinnaars zich verder ontwikkelen en inspireren we nog meer jonge kinderen om ook muziek te gaan maken. Dankzij onze vrienden worden prijswinnaars, bijvoorbeeld, op weg geholpen bij de aanschaf van een instrument of krijgen ze andere mogelijkheden die essentieel zijn voor de ontwikkeling van jong talent, zoals podiumervaring, coaching en masterclasses.

Geïnteresseerd om vriend te worden?
Vul dan onderstaand formulier in. 

Kies één van onderstaande opties om vriend te worden:

Voordelen

  • Gratis toegang tot alle concoursen. Zowel de selecties en de regiofinales als de Nationale Halve Finale en de Nationale Finale zijn gratis toegankelijk als vriend van het PCC.
  • Een gratis programmaboek tijdens de concoursen.
  • Introducees van vrienden krijgen korting op de toegangsprijzen van onze concoursen.
  • Altijd als eerste op de hoogte met ons tweejaarlijkse bulletin en onze nieuwsbrief die tien keer per jaar verschijnt.
  • Woon een concert in de Classic Express (onze rijdende concertzaal) bij.
  • Organiseer een huiskamerconcert met winnaars van het Prinses Christina Concours.

Fiscale voordelen

De Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours is door de fiscus aangemerkt als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarmee is een donatie onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Boezemvriend

Wil je meer bijdragen en tevens gebruikmaken van de fiscale voordelen die daarbij horen? Word dan Boezemvriend en leg je lidmaatschap voor minimaal 5 jaar vast.

Word vriend