Onze talenten boeken?

Het Prinses Christina Concours begeleidt zijn talenten op verschillende manieren. Zo krijgen prijswinnaars lessen en workshops aangeboden via de Prinses Christina Concours Academy en we verbinden hen met externe evenementenorganisaties. Het mooiste is natuurlijk om onze deelnemers en prijswinnaars live in actie te zien! Wil je een concert organiseren met een van onze prijswinnaars of heb je een vraag? Lees hieronder de meest gestelde vragen. Wil je meer informatie of staat je vraag er niet tussen? Mail ons dan via info@christinaconcours.nl 

Wat voor soort musici en muzikanten kan ik eigenlijk boeken? 

We organiseren een klassiek concours, een jazzconcours en een compositieconcours. Onze talenten komen voort uit de concoursen. U kunt bij ons terecht voor klassieke musici die zich focussen op verschillende stromingen binnen het genre. Datzelfde geldt voor jazzmuzikanten. Er zijn ‘pure’ jazzmuzikanten bij, maar ook muzikanten die stijlen zoals wereldmuziek, bossa nova, latin soul en funk mixen. Onze componisten zijn hedendaags.

Waar spelen jullie prijswinnaars allemaal? 

Er is geen vaste plek of locatie waar onze prijswinnaars spelen. Onze talenten zijn te bewonderen – en dus te boeken – op verschillende soorten podia en evenementen. Daarnaast hebben we een eigen concertreeks in de Nieuwe Kerk in Den Haag (zie hieronder).

Ik wil geen concert organiseren, maar bezoeken. Waar vind ik de concerten?

De concerten waar onze prijswinnaars en deelnemers optreden zijn te vinden in de agenda op onze website.

Ik wil graag de Classic Express boeken. Wat moet ik daar voor doen?

Van …tot…Voor alle ins & outs van het boeken van de Classic Express verwijzen we je naar https://www.classicexpress.nl/

Ik heb een fantastische deelnemer horen spelen op één van jullie concoursen. Hoe kom ik met hem/haar/hun in contact? 

Omdat het vaak om een specifieke persoon of vraag gaat kunnen we je beter helpen als je ons even mailt. We zijn via info@christinaconcours.nl te bereiken.

Nieuwe Kerk Concerten

In de Nieuwe Kerk in Den Haag organiseren we onze eigen concertreeks met lunchconcerten op maandagmiddag. Het overzicht vind je in onze agenda. Via de ticketlink wordt je doorverwezen naar de website van Amare waar de kaarten te bestellen zijn. Tot dan!

Wil je de ontwikkeling van jong talent steunen? Dat kan! Sponsor ons en ondersteun onze concert(en). Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Steun ons’. Kom je er niet uit? Mail dan voor meer informatie naar info@christinaconcours.nl