Kom kijken bij ons klassiek concours in Maastricht

Na een succesvolle concoursaftrap in Zaandam en Haarlem is het nu tijd voor ons tweede regionale klassiek concours. Op 24, 25 en 26 januari zijn we in Maastricht. Kom kijken en neem buren, vrienden, kennissen, kinderen en kleinkinderen mee. De selecties zijn gratis te bezoeken. Voor de feestelijke finale is een toegangskaartje nodig. 

In Maastricht laat jong, muzikaal talent uit het zuiden horen wat ze in huis hebben. Op vrijdag en zaterdag overdag houden we de selecties. Elke deelnemer geeft een kort concert van tien minuten voor jury en publiek. De meeste deelnemers spelen solo en sommigen samen met anderen. Alle instrumenten komen voor: van trombone tot zang en marimba en van viool tot blokfluit.

Tussen de optredens is er voldoende gelegenheid om de zaal binnen te komen of te verlaten. Loop dus eens binnen en geniet van de muzikale talenten van onze deelnemers: zoveel jong, muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar! En onthoud: de selecties zijn gratis toegankelijk. Kom dus vooral even binnenlopen!

 

 

Finale
Op zondag 26 januari is de regiofinale, in het Conservatorium Maastricht. Uit 50 jonge  muzikanten kiest de jury de zeven beste. Zij spelen tijdens de finale de sterren van de hemel. De finale wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale. Kaarten zijn te koop voor €9,- en €12,-.

Actietarief voor de finale
Maak gebruik van ons speciale actietarief en koop kaarten met korting. Voer de code ActieZuid2020 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt.

Praktische informatie 

Bekijk hier het programmaboek: 

PCC 2020 Zuid 2 .pdf