Evenement

Regioconcours Zuid 2 – Finale in Maastricht

Regioconcours Zuid 2 - Finale in Maastricht

Uit 50 jonge muzikanten koos de jury de zeven beste. Zij spelen de sterren van de hemel in het Conservatorium Maastricht, tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours Zuid 2. Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst!

Vijftig jonge muzikanten doen mee aan de selecties op 24 en 25 januari in Kumulus, Maastricht. De zeven beste laten tijdens de regionale finale nog een keer horen wat ze waard zijn. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, op 18 april in Den Haag. Reken dus op een muzikale en feestelijke sfeer! Kaarten zijn te koop voor €9,- en €12,-.

Programma
Elke finalist geeft een concert van 10 minuten voor publiek en onze professionele jury. De finale start om 14.00 uur en we verwachten rond 16.15 uur de prijsuitreiking. De prijzen worden uitgereikt door Robert Housmans, plaatsvervangend gouverneur / commissaris van de Koning Provincie Limburg.

Actietarief
Maak gebruik van ons speciale actietarief en koop kaarten met korting. Voer de code ActieZuid2020 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt.

Praktische informatie 
Voor de regiofinale is een toegangskaartje nodig. Tickets zijn te koop via de ticket-knop op deze pagina. Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen gratis toegang. Mail ons via info@christinaconcours.nl.

De regionale finale wordt gehouden in het Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15. Het conservatorium ligt op ongeveer twintig minuten loopafstand van het NS-station Maastricht. In de directe omgeving van het conservatorium zijn verschillende parkeergarages.

Bekijk hier het progammaboek:

PCC 2020 Zuid 2 .pdf