Inschrijving klassiek concours nog open tot en met 8 december

Jonge muzikanten opgelet! We verlengen de inschrijving met een week! In een aantal regio’s is nog plek. Heb jij je nog niet ingeschreven? Dan is dit dé kans om je alsnog in te schrijven. 

Ben je muzikaal en tussen de 12 en 19 jaar (zang t/m 21 jaar)? Doe dan mee aan ons klassiek concours. Onze klassieke muziekwedstrijd is er voor iedereen: van beginner tot gevorderde en voor alle instrumenten.

Iedereen die een stuk al aardig in de vingers heeft, kan meedoen aan het klassiek concours en we zijn in het hele land te vinden. We houden voorrondes in Maastricht, Veghel, Rotterdam, Zaandam en Haarlem, Groningen en Enschede.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan

 

Boost je muzikaliteit door mee te doen!

Wie deelneemt aan het Prinses Christina Klassiek Concours treedt tien minuten op voor publiek en de professionele jury. Boost je muzikaliteit door deel te nemen. Je kunt ergens naar toe werken tijdens je muziekles en je doet waardevolle podiumervaring op door te spelen tijdens onze selecties.

Bovendien krijgt elke deelnemer na het selectie-optreden persoonlijk advies van de jury en een officieel certificaat van deelname. Deelnemers ontmoeten en inspireren elkaar tijdens onze concoursen. Vele muzikale vriendschappen zijn op die manier gestart tijdens het klassieke concours.

Kortom: meedoen is een ervaring die je niet snel vergeet!

De beste musici uit elke regio gaan door naar de regiofinale en maken kans op een plekje in de Halve Finale waar ze kunnen strijden voor een plekje in de Nationale Finale. Zowel bij de regiofinale, als bij de Halve Finale en de Finale zijn prachtige prijzen te winnen, die deelnemers stimuleren om nog meer muziek te gaan maken.

Concoursdata 2020 

10, 11 en 12 januari – Zaandam en Haarlem (regio West 2)
24, 25 en 26 januari – Maastricht (regio Zuid 2)
7, 8 en 9 februari – Groningen (regio Noord)
14, 15 en 16 februari – Rotterdam (regio West 1)
6, 7 en 8 maart – Enschede (regio Oost)
20, 21 en 22 maart – Veghel (regio Zuid 1)
5 april – Nationale Halve Finale
18 april – Nationale Finale

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan
Klik hier om de ‘veelgestelde vragen en antwoorden’ te lezen