Afsluiting klassiek concours naar september

We sluiten ons klassiek concours online af. Oorspronkelijk hadden we gehoopt om het concours Zuid 1, de Halve Finale en de Nationale Finale van ons klassiek concours in juni te kunnen organiseren. Helaas is dat nog niet mogelijk vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen.

Bij onze concoursen zijn veel deelnemers, vrijwilligers en collega’s van het Prinses Christina Concours aanwezig. Onder de huidige omstandigheden zijn er dan heel weinig mogelijkheden voor publiek om het concours bij te wonen. Daarom ligt een online afsluiting voor de hand.

Op dit moment zijn we druk bezig om alles uit te werken. Zeker is dat we een volwaardige en spectaculaire afsluiting van ons klassiek concoursseizoen gaan organiseren. We zijn van plan om alle halvefinalisten (zo’n twintig) op te laten treden en hun optredens in beeld te brengen, zodat ze overal in Nederland te bekijken zijn.

Hoogstwaarschijnlijk vindt de ontknoping van het concoursseizoen plaats in september. We laten het weten zodra we meer informatie hebben.

Klassiek concours Zuid 1
Eerder besloten we om ons klassiek concours Zuid 1 ook digitaal te organiseren. Zo zorgen we ervoor dat we de voorrondes van het klassiek concours kunnen afronden en deelnemers tijdens een volwaardig online concours kunnen laten horen wat ze in huis hebben.

Lees hier meer over het concours Zuid 1