Stem mee op de inzendingen van ons digitale klassieke concours Zuid 1

Afgelopen weekend vond ons digitale klassieke concours Zuid 1 plaats. We kregen ontzettend veel mooie en muzikale filmpjes binnen. Iedereen in Nederland kan nu stemmen op de ingezonden selectieoptredens. Tegelijkertijd buigt de jury zich over de inzendingen. Komend weekend wordt de concoursuitslag bekend. 

Iedereen die ingeschreven stond voor het klassieke concours Zuid 1 mocht meedoen aan de digitale variant. Klik hier om alle ingestuurde selectieoptredens te bekijken. Filmpjes die openbaar staan (dus zodat iedereen ze kan zien) dingen mee naar de publieksprijs. Het publieksstemmen is geopend tussen maandag 15 juni, 18.00 uur en vrijdag 19 juni, 18.00 uur. Iedereen in Nederland mag meestemmen. Wel geldt: 1 stem per mailadres.

Bekendmaking winnaars
In het weekend van 20 juni maken we de winnaars van het digitale concours Zuid 1 bekend. In de week van 22 juni vinden de jurygesprekken (besloten) plaats tussen de juryleden en de deelnemers. Iedere deelnemer krijgt in een jurygesprek feedback op zijn of haar optreden. Met die feedback kan elke deelnemer zijn spel nog beter maken!

Steun ons en doneer
Wilt u uw waardering uitspreken aan dit digitale concours? Dan hopen we van harte dat u een bedrag naar keuze doneert bij wijze van virtueel ticket. Klik hier om te doneren.

Het digitale klassiek concours Zuid 1 wordt in het bijzonder mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, het Leye Fonds en de gemeente Meierijstad. Het Prinses Christina Concours wordt structureel gesubsidieerd door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Vele andere fondsen, bedrijven, overheden en organisaties steunen onze missie ook. We zijn hen hiervoor zeer erkentelijk. Kijk voor meer informatie op deze pagina