Concoursweekend in Veghel vol muziek

In het weekend van 20 t/m 22 maart is ons laatste regioconcours van dit jaar aan de beurt: het concours in Veghel. Kom kijken bij de laatste voorrondes. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar. 

Tijdens de voorrondes op vrijdag en zaterdag geeft elke deelnemer een concert van tien minuten voor jury en publiek. De concertjes zijn gratis te bezoeken en tussen de optredens door (ongeveer 10 minuten per optreden) kun je de zaal in- en uitlopen. In totaal doen er ruim 60 jonge muzikanten uit de regio mee. De meeste deelnemers spelen solo en sommigen spelen samen met anderen. Van harp tot trombone en van cello tot zang; alle instrumenten komen voorbij.

Actietarief voor de finale
Na de selecties kiest de jury ongeveer 7 deelnemers die doorgaan naar de regionale finale. Die is op zondag 22 maart om 14.00 uur, ook in CHV Noordkade. De finale wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale.

Kom kijken en maak nu gebruik van ons speciale actietarief en koop kaarten met 50% korting. Voer de code actiePCC20 in op de ticketpagina en je krijgt 50% korting op het kaartje dat je koopt (normale prijzen zijn € 8,50 en € 12,50).

Praktische informatie 

  • De voorronden van het concours zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in CHV Noordkade, 10-12 Verlengde Noordkade, 5462 EH in Veghel. Het programma start op vrijdag om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21.50 uur. Op zaterdag is het programma van 9.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Deze optredens zijn dus gratis bij te wonen en in- en uitlopen kan gewoon per optreden (om de 10 minuten).
  • De finale van het concours is op zondag 22 maart om 14.00 uur, ook in CHV Noordkade. Voor de finale is een toegangskaartje nodig. Vrienden van het Prinses Christina Concours hebben gratis toegang. Neem voor meer informatie contact op met 085-1050050 of info@christinaconcours.nl.