Afsluiting klassiek concours verplaatst naar juni 

Gisteren werd duidelijk dat het coronavirus komende tijd forse impact zal blijven hebben in Nederland. Om die reden verplaatsen we de Nationale Halve Finale en de Nationale Finale, de landelijke eindrondes van ons klassiek concours. 

Zondag 21 juni 2020 is de nieuwe datum van de Nationale Halve Finale. Die vindt plaats in theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. Het sluitstuk van het klassiek concoursseizoen, de Nationale Finale, verplaatsen we naar zondag 28 juni. De finale is in het Zuiderstrandtheater Den Haag. De kaartverkoop voor beide evenementen starten we zo gauw mogelijk op.

Ben je al in het bezit van kaarten voor (één van) beide evenementen? Dan nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen.

Over de Halve Finale en de Nationale Finale
Afgelopen maanden was ons klassiek concours in heel het land te vinden. Tijdens de voorrondes werden de beste jonge muzikanten gevraagd om te spelen tijdens de Nationale Halve Finale op zondag 21 juni. Dan laten tussen de twintig en dertig jonge musici horen wat ze waard zijn. Allemaal geven ze een kort concert voor onze professionele jury en het publiek.

De circa acht beste gaan door naar de Nationale Finale op zondag 28 juni: dé feestelijke afsluiting van ons klassiek concoursseizoen.

Meer informatie
Meer informatie over de Nationale Halve Finale vind je op deze pagina
Meer informatie over de Nationale Finale vind je op deze pagina