Actie | Kom voordelig kijken bij de finale West in Haarlem

Komend weekend trappen we ons klassiek concoursseizoen af! Op vrijdagavond en zaterdag zijn de voorrondes in Zaandam en op zondag is de regiofinale in de Philharmonie, Haarlem. Ongeveer zeven finalisten spelen dan de sterren van de hemel. Kom kijken en maak meteen gebruik van onze aantrekkelijke actie. 

Jong talent op het podium van de Philharmonie
Uit alle deelnemers van de voorrondes aan ons concours West worden op zaterdagavond de zeven beste geselecteerd door onze jury met professionele musici. Tijdens de regiofinale op zondag 12 januari laten ze nogmaals horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en alle finalisten maken kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar!

Actievoordeel
Om de start van ons klassiek concoursseizoen te markeren, hebben we een aantrekkelijke actie. Start het jaar muzikaal en kom kijken bij de finale van het Prinses Christina Klassiek Concours in Haarlem. Als je twee kaartjes bestelt, betaal je er maar één. Dat is dus 50 procent korting! Kaarten zijn te bestellen via de website van de Philharmonie. Om gebruik te maken van deze actie voer je de code pcc-actie20 in.

Praktische informatie
De finale start om 14.30 uur. op zondag 12 januari in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Station Haarlem is op 10 minuten loopafstand en veel parkeergelegenheid is op loopafstand van de Philharmonie. Parkeergarage ‘de Appelaar’ is het meest dichtbij.

Kaarten zijn te koop via de website van de Philharmonie