Inschrijving Prinses Christina Jazz Concours start op 1 september

Op 14 november komt het Prinses Christina Jazz Concours 2021 weer naar Amsterdam! Het concours wordt gehouden in het Bimhuis, in Amsterdam. Inschrijven kan  vanaf 1 september via onze site. 

Is jazz of een van zijn aanverwante stijlen zoals bossa nova, samba, soul of funk jouw muziek? Doe dan mee met het Prinses Christina Jazz Concours! Het concours staat open voor alle jonge jazzmuzikanten van 12 t/m 21 jaar, ongeacht niveau. Dit jaar zijn de voorselecties digitaal. Uit de inzendingen kiest de jury een aantal finalisten die optreden tijdens de finale. Het finalefestival, met workshops, optredens en de finale vindt plaats op zondag 14 november.  Op deze dag kun je – ongeacht of je in de finale komt – je persoonlijke feedback van de jury ophalen, genieten van optredens en workshops bijwonen. Wil je meer info? Check dan de informatiepagina op onze site.

Je kunt meedoen als solist (al dan niet met begeleiding), in een kleine band of met een complete bigband. Maar let op: er is maar plek voor 40 deelnemers en 7 bigbands. Wees er dus snel bij, wanneer we op 1 september de inschrijving starten. Stay tuned…!