Mailservice Nationale Finale

Op 21, 22 en 23 april zenden we de Nationale Finale uit en op 24 april maakt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden de prijswinnaars bekend. Alle uitzendingen beginnen om 20:00 uur en zijn te zien op onze website en via ons YouTube-kanaal. Per avond kan iedereen meestemmen op zijn of haar favoriete optreden. De optredens zijn opgenomen in samenwerking met het Utrechtse ConcertLab.

Wil je een seintje krijgen vlak voordat de uitzendingen beginnen? Vul dit formulier in & we sturen je een bericht op woensdag 21 april, donderdag 22 april en vrijdag 23 april. Super makkelijk en zo mis je niets van van het mooie spel van onze jonge talenten.

 

Nationale Finale Prinses Christina Klassiek Concours

Klik hier voor alle informatie over de Nationale Finale

Bijna 400 deelnemers uit heel Nederland (12 t/m 19 jaar en zang 12 t/m 21 jaar) deden mee aan de voorrondes van het Prinses Christina Klassiek Concours. 17 van hen werden geselecteerd voor de Nationale Finale. Het liefst hadden we onze finalisten natuurlijk een podium met veel publiek in de zaal gegeven, maar vanwege de coronamaatregelen gaat dat helaas niet en daarom organiseren we de finale online.

Op 10 april speelden de finalisten hun repertoire en een professioneel camerateam nam de optredens op. Die zijn gemonteerd in drie videoproductie, die we vanaf 21 april uitzenden. Alle uitzendingen starten om 20:00 uur. Op 24 april maakt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet, via een van te voren opgenomen videoproductie, de prijswinnaars bekend.

  • Woensdag 21 april, vanaf 20:00 uur – Nationale Finale, uitzendavond I, klik hier
  • Donderdag 22 april, vanaf 20:00 uur – Nationale Finale, uitzendavond II, klik hier
  • Vrijdag 23 april, vanaf 20:00 uur – Nationale Finale, uitzendavond III, klik hier
  • Zaterdag 24 april, vanaf 20:00 uur – Prijsbekendmaking Nationale Finale

Alle uitzendingen zijn te bekijken via onze website en het YouTube-kanaal van het Prinses Christina Concours.

 

Een blik achter de schermen bij de Nationale Finale. Alle finalisten speelden in de gloednieuwe opnamestudio van ConcertLab, waar een professioneel camerateam de optredens opnam.