Inschrijving Jazz Concours van start!

Vanaf vandaag is het zover. De inschrijving voor het Prinses Christina Jazz Concours is van start gegaan! Alle jonge jazzmuzikanten kunnen zich via de website van het Prinses Christina Concours opgeven voor het Jazz Concours. De inschrijving loopt tot en met 1 oktober en we hopen natuurlijk op zoveel mogelijk aanmeldingen! Speel je geen pure jazz, maar is bossa nova, samba, funk, soul of latin je stijl? Ook dan ben je welkom! 

Inschrijven kan via de volgende link.
Heb je je ingeschreven? Dan krijg je een bevestiging per e-mail.

Hybride concours
Het Jazz Concours is dit jaar hybride. Dit betekent dat de voorrondes voor solo’s, duo’s en bandjes deze editie digitaal plaatsvinden, van 18 tot en met 21 oktober.  Op die dagen kun je je selectievideo met je optreden insturen. Daarna gaat de jury in beraad. In de week van 3 november hoor je of je geselecteerd bent voor de finale en live mag optreden. Het finalefestival op 14 november (er is een dagprogramma en ‘s avonds organiseren we de finale) vindt live in het BIMHUIS in Amsterdam plaats.

Bigbands
Heb je/of ben je onderdeel van een bigband en wil je meedoen aan het concours? Dat kan! Op het Jazz Concours is plaats voor maximaal 7 bigbands. Bigbands doen geheel live mee. De bigbandselectie organiseren we tijdens het finalefestival op 14 november in de ochtend. De winnende bigband speelt ‘s avonds tijdens de finale.

Meer informatie
Meer informatie over het Jazz Concours, en alle info. rondom je deelname kun je vinden op de informatiepagina van onze website. Daar vind je ook het deelnemersregelement.

Heb je een andere vraag over je inschrijving? Mail ons dan op info@christinaconcours.nl

Direct naar de inschrijfpagina