Registratie van deelname

1/2

Persoonsgegevens (hoofdinschrijver)

Contactgegevens (hoofdinschrijver)

Dit e-mailadres gebruiken we als correspondentieadres. Houd dit adres dus goed in de gaten voor belangrijke informatie over je concoursdeelname. Geen mail? Check je spambox!

1 van de 2 telefoonnummers moet verplicht worden ingevuld, maar dit mag zeker ook allebei. We hebben een voorkeur voor mobiele nummers.

Adresgegevens (hoofdinschrijver)

Account aanmaken

Minimaal 8 karakters

Muzikale informatie

waarbij de begeleider ouder dan 21 jaar is

meerdere antwoorden zijn mogelijk

Inschrijving afronden

Kosten deelname

Het inschrijfgeld voor het concours bedraagt € voor deelname met … personen. Bij annulering door de deelnemer wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd.

Selecteer betaalmethode

Belangrijke informatie

Via dit formulier schrijf je je in voor het Jazz Concours 2023. Vul het formulier volledig in en voldoe de betaling van het inschrijfgeld. Alle informatie over je concoursdeelname wordt verzonden naar het e-mailadres dat je hier opgeeft. Houd dit adres dus goed in de gaten! Doe je mee met een ensemble of band? Kies dan één hoofdinschrijver. Communicatie verloopt in het Nederlands, maar anderstaligen zijn ook welkom om mee te doen. Van 9 t/m 11 oktober maak je je inschrijving compleet door je selectievideo in te sturen, en je muzikale gegevens (zoals je repertoire keuze en informatie over eventuele medespelers) aan te vullen.

Lees het deelnemersreglement

Heb je problemen bij het invullen van dit formulier, neem contact op via jazz@christinaconcours.nl.

Aanmelden met je account