Vacature: senior medewerker marketingcommunicatie

Wil je komen werken bij het Prinses Christina Concours en heb je kennis van en ervaring met marketingcommunicatie? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Ben jij een ervaren, daadkrachtige en creatieve marketing en communicatieexpert met een vlotte pen? Vind jij het leuk vernieuwende ideeën te ontwikkelen en het Prinses Christina Concours te positioneren zowel op strategisch als op projectniveau? Heb je affiniteit met muziek? Dan ben jij wellicht onze nieuwe college marketingcommunicatie. Wij zoeken per direct een senior medewerker marketingcommunicatie voor 36 uur per week.  

Bekijk hier de volledige vacature:

PCC Vacature Marketingcommunicatie .pdf

Over ons

Het Prinses Christina Concours stimuleert en begeleidt al 54 jaar kinderen en jongeren bij de ontwikkeling van hun muzikale talent. Wij bieden ze een podium om zich te meten, ervaring op te doen en te schitteren. Zo inspireren de jonge musici elkaar en anderen. Met concoursen, een eigen rijdende concertzaal en bijzondere nazorg voor de prijswinnaars, heeft het Prinses Christina Concours een bijzondere plaats in het Nederlands muzikaal landschap. 

Met een team van 11 medewerkers zoeken we steeds naar verbetering en innovatie om muziek toegankelijk te maken, kinderen en jongeren te ondersteunen in hun muzikale ontwikkeling en de waarde van muziek door te geven. Een grote betrokkenheid met de doelgroep (kinderen en jongeren) en met onze belanghebbenden (docenten, muziekinstellingen, overheden en sponsoren) is daarvoor essentieel. 

Interesse? 

Stuur je CV met motivatiebrief vóór 5 november 2021 naar vacature@christinaconcours.nl. De eerste gesprekken worden gepland tussen 8 en 17 november 2021. Meer informatie over de functie is beschikbaar via Iris van den Akker, zakelijk manager (06 22 57 4760).