Vacature: medewerker marketingcommunicatie

Wil je komen werken bij het Prinses Christina Concours en heb je kennis van en ervaring met marketingcommunicatie? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Update (28/4): Je kunt niet meer reageren op deze vacature.

We zoeken een proactieve, sociale- en nieuwe mediagoeroe met een vlotte pen. Je vindt het tof om creatieve ideeën te ontwikkelen voor online content en hebt affiniteit met muziek. De werkzaamheden variëren van het schrijven van berichten voor social media, brieven en andere communicatie-uitingen tot het ontwikkelen van promotiemateriaal of het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes. Veel werkzaamheden hebben tot doel om deelnemers en publiek voor onze activiteiten te werven.

Over het Prinses Christina Concours
Bij het Prinses Christina Concours geloven we in de kracht van muziek. We stimuleren kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Interesse?
Stuur ons dan je CV met motivatiebrief vóór 10 april 2021 naar vacature@christinaconcours.nl. De eerste gesprekken worden gepland op 12 en/of 19 april 2021

Bekijk hier de volledige vacature

Vacature Marketingcommunicatie .pdf