Vacature: medewerker marketingcommunicatie

Wil je komen werken bij het Prinses Christina Concours en heb je kennis van en ervaring met marketingcommunicatie? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Per 1 maart zoeken we een ervaren medewerker marketingcommunicatie voor 20 uur per week (tijdelijke functie, vervanging wegens zwangerschapsverlof). Je zorgt voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours in de volle breedte. De werkzaamheden variëren van het schrijven van berichten voor social media, brieven en andere communicatie-uitingen tot het ontwikkelen van promotiemateriaal of het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes. Veel werkzaamheden hebben tot doel om deelnemers en publiek voor onze activiteiten te werven.

Over het Prinses Christina Concours
Bij het Prinses Christina Concours geloven we in de kracht van muziek. We stimuleren kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Interesse?
Stuur ons dan je CV met motivatiebrief vóór 13 februari, 17.00 uur naar vacature@christinaconcours.nl, ter attentie van de directeur, Alexander Buskermolen. De eerste gesprekken worden gepland in de week van 17 februari.

Bekijk hier de volledige vacature

Vacature Marcom Tijdelijk .pdf