Vacature medewerker artistieke ontwikkeling

Ben jij deskundig binnen muziekeducatie, met een grote affiniteit voor de doelgroepen van het PCC? Word je blij van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën die de muziekparticipatie en educatie van kinderen en jongeren verhoogd? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega op Artistieke Ontwikkeling.

De Medewerker Artistieke Ontwikkeling is de artistiek inhoudelijke sparringpartner van de directeur op het gebied van muziekparticipatie, educatie en talentontwikkeling. Daarnaast is hij/zij samen met de andere collega op Artistieke Ontwikkeling verantwoordelijk voor voorbereiding, planning en begeleiding van (muzikale) coaching van prijswinnaars en deelnemers aan concoursen en activiteiten van het PCC. We zoeken iemand voor 32 uur per week en we staan open voor een samenwerking op freelancebasis of in loondienst met een contract voor bepaalde tijd.

Stuur je cv met motivatiebrief naar vacature@christinaconcours.nl met referentie “Medewerker Artistieke Ontwikkeling” ter attentie van Alexander Buskermolen, directeur.

Lees hier de volledige vacature.