Vacature: Medewerker Artistieke Ontwikkeling

Ben jij deskundig binnen muziekeducatie en heb je bijzondere affiniteit met de doelgroepen van het Prinses Christina Concours? Word je blij van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën ter bevordering van de muziekparticipatie van kinderen en jongeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega Artistieke Ontwikkeling.

De medewerker Artistieke Ontwikkeling is de artistiek inhoudelijke sparringpartner van de directeur op het gebied van muziekparticipatie, educatie en talentontwikkeling. Daarnaast is hij/zij samen met de andere collega’s van Artistieke Ontwikkeling verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en begeleiding van (muzikale) coaching van prijswinnaars en deelnemers aan concoursen en activiteiten van het PCC. De functie heeft op korte termijn een omvang van 16 uur per week, en vanaf 1 maart 2023 een omvang van 32 uur per week.

Stuur je cv met motivatiebrief uiterlijk 2 januari 2023 naar vacature@christinaconcours.nl met referentie ‘Medewerker Artistieke Ontwikkeling’ t.a.v. Alexander Buskermolen, directeur.

Bekijk de volledige vacature:

Vacature: Artistiek Medewerker .pdf