Stem je mee op je favoriet?

De digitale selectie van het Jazz Concours is in volle gang! Van 18 tot en met 21 oktober sturen de deelnemers hun selectievideo met hun performance in. Als de inzendperiode sluit staan alle selectievideo’s online op onze site. Stem je vanaf 23 oktober mee om te bepalen wie de winnaar van de publieksprijs wordt?

Je kunt de video’s van de deelnemers op onze site bekijken en op dezelfde pagina je stem uitbrengen op je favoriete deelnemer. Al vanaf 18 oktober verschijnen er video’s op onze site, maar op 23 oktober weet je zeker dat alle video’s van de deelnemende muzikanten online staan. De deelnemer die de meeste stemmen heeft gekregen wordt de winnaar van de publieksprijs van deze editie van het Jazz Concours. We hopen op veel stemmen dus spread the word, en vergeet niet te stemmen op je favoriet!

Stemmen werkt als volgt 

1. Ga naar de pagina met de video-inzendingen voor het Jazz Concours
2. Klik op je favoriete inzending (‘bekijk video’) en scroll naar beneden
3. Vul je mailadres in
4. Bevestig je stem door op de link te klikken die we je sturen in de bevestigingsmail (Tip: soms komt de bevestigingsmail helaas in de map ‘ongewenste mail/spam’ terecht)

Finalefestival op 14 november 

Wil je het Jazz Concours live meemaken? Het dagprogramma vol met workshops en optredens is gratis toegankelijk voor publiek. De verplichte aanmelding verloopt via onze site. Op onze site vind je het programma en kun je aanmelden (je wordt doorgelinked naar Eventbrite). Voor de livefinale (in de avond vanaf 19.30 uur) kun je een kaartje kopen via de site van het BIMHUIS. Kaartjes kosten €10,- Op = op.

Veel succes met het uitbrengen van je stem!