Inschrijving Klassiek en Compositie Concours 2024 een week verlengd

Sarah van der Lijke (dwarsfluit) in de Nationale Halve Finale 2023

De inschrijving voor het Klassiek en Compositie Concours 2024 is met een week verlengd, tot en met aanstaande zondag 19 november. Met name in de regio’s Oost (Enschede) en Zuid 2 (Maastricht) zijn nog speelplekken beschikbaar. 

In 2024 vallen de voorrondes van het Klassiek en Compositie Concours samen. Je kunt je aanmelden voor één of allebei de concoursen.

Over het Klassiek Concours
Meedoen aan het Klassiek Concours is een bijzondere ervaring. Het concours bestaat uit zes regioselecties, een landelijke halve finale en een finale. Je krijgt de unieke kans om podiumervaring op te doen en ontvangt feedback op je spel van een professionele jury. Bekijk hier alvast de juryleden van 2024.

Over het Compositie Concours
Muziek maakt emoties los. Wanneer je dat lekkere deuntje hoort, verschijnt er direct een grote glimlach op je gezicht. Muziek is ook een manier om verhalen te vertellen. Je kunt je fantasie de vrije loop laten. Daarom organiseren we ook dit jaar weer het Compositie Concours. Ben je componist en tussen de 12 en 21 jaar, laat dan van je horen!

Prijzen
Door deel te nemen aan onze concoursen maak je kans op toffe prijzen waarmee je je verder kunt ontwikkelen, zoals een masterclass bij een musicus of componist naar keuze, concertkaarten, een compositieopdracht of zelfs een solistisch optreden met een orkest. Lees meer.

Blijf op de hoogte via onze website, Facebook & Instagram @pcconcours.