Evenement

Nationale Finale Klassiek Concours

Nationale Finale Klassiek Concours

De Nationale Finale van het Klassiek Concours 2024 vindt dit jaar opnieuw plaats in de Concertzaal van Amare Den Haag. Maar liefst 6 finalisten geven deze middag hún finale-optreden en maken kans op mooie prijzen ter bevordering van hun muzikale ontwikkeling.

Bekijk het volledige programma:

Programma Nationale Finale .pdf

Maak een concert mee in de Classic Express
Op de Finaledag staat onze Classic Express op de stoep van Amare. In deze mobiele concertzaal, die toert langs basisscholen in Nederland, treden jonge prijswinnaars op van De Muziekwedstrijd 2023. Loop gerust naar binnen om in de stemming te komen voor de optredens in Amare!

Kaarten Nationale Finale
Kaarten voor de Finale à € 19,50 zijn verkrijgbaar bij Amare. Jongeren t/m 26 jaar en studenten mogen voor € 11,- naar binnen.

Begunstigers
De Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours wordt georganiseerd met steun van Kabinet en Protocol Den Haag, Stichting Goede Doelen Nh1816, ABN AMRO MeesPierson en Stichting Lions Club Wassenaar Duin. Algemene steun aan het Klassiek Concours wordt verleend door BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Dioraphte, Evert Snel, Fonds voor Cultuurparticipatie, het Cultuurfonds en Stichting de Weille Ogier.

Amare Den Haag