Evenement

Informatieavond Nalaten en Schenken

Informatieavond Nalaten en Schenken

Het Prinses Christina Concours en de Vereniging Rembrandt organiseren een avond over schenken en nalaten. Een avond met informatie, muziek en kunst. Deze culturele, informatieve bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 mei a.s. vanaf 19.30 uur in de benedenzaal van het Prinses Christina Concours, Nassauplein 29 in Den Haag.

Schenken aan Cultuur is dikwijls niet direct iets waar mensen aan denken, maar wel zeer waardevol. De Vereniging Rembrandt en het Prinses Christina Concours vertellen kort wat dergelijke schenkingen of nalatenschappen kunnen doen voor hun organisatie. Daniëlle van Iperen, notaris te Den Haag, vertelt u over alle regelgeving omtrent testamenten en legaten, en de mogelijkheden tot schenken.

Ter illustratie van ons werk komt de heer Hardeman, hoofd collecties, een bijzonder verhaal vertellen over een schilderij dat werd aangekocht door het Kunstmuseum Den Haag met behulp van de Vereniging Rembrandt. Ook treden er twee laureaten op van het PCC, de 17-jarige violiste Kira van der Woerd en de 18-jarige pianist Philip Karmanov.

De avond is gratis te bezoeken en verplicht u tot niets. Wel verzoeken wij u vooraf te reserveren via info@christinaconcours.nl.