Informatieavond Nalaten en Schenken

Het Prinses Christina Concours en de Vereniging Rembrandt nodigen u uit voor een avond over schenken en nalaten. Een avond met informatie, muziek en kunst. Deze culturele, informatieve bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 mei a.s. vanaf 19.30 uur in de benedenzaal van het Prinses Christina Concours, Nassauplein 29 in Den Haag.

Schenken aan Cultuur is dikwijls niet direct iets waar mensen aan denken, maar wel zeer waardevol. De Vereniging Rembrandt en het Prinses Christina Concours vertellen kort wat dergelijke schenkingen of nalatenschappen kunnen doen voor hun organisatie. Daniëlle van Iperen, notaris te Den Haag, vertelt u over alle regelgeving omtrent testamenten en legaten, en de mogelijkheden tot schenken.

Ter illustratie van ons werk komt de heer Hardeman, hoofd collecties, een bijzonder verhaal vertellen over een schilderij dat werd aangekocht door het Kunstmuseum Den Haag met behulp van de Vereniging Rembrandt. Ook treden er twee laureaten op van het PCC, de 17-jarige violiste Kira van der Woerd en de 18-jarige pianist Philip Karmanov.

Programma

19.30–19.45 uur    Inloop en ontvangst
19.45–20.00 uur   Welkom en introductie
20.00–20.20 uur   Een bijzonder aankoopverhaal van een kunstwerk
20.25–20.45 uur   Presentatie over schenken en nalaten
20.50–21.10 uur    Optreden Kira van der Woerd (viool) en Philip Karmanov (piano)
21.19–21.30 uur    Borrel en gelegenheid tot het stellen van vragen

De avond is gratis te bezoeken en verplicht u tot niets. Wel verzoeken wij u vooraf te reserveren via info@christinaconcours.nl.

Wij verheugen ons op uw komst,

met vriendelijke groet,

Mary-Ann Kamps, fondsenwerving en relatiebeheer Prinses Christina Concours
Leonie Pels Rijcken, bestuurssecretaris Vereniging Rembrandt