Evenement

Finale Jazz Concours Amsterdam

Finale Jazz Concours Amsterdam

Op zaterdag 18 november is het tijd voor de Finale van het Jazz Concours. Maximaal 7 jonge, talentvolle acts spelen op het podium van het BIMHUIS in Amsterdam voor jury en publiek. Ze kunnen mooie, muzikale prijzen winnen die een boost geven aan hun muzikale ontwikkeling. 

Dat is niet het enige. De Finale van het Jazz Concours bestaat uit maar liefst 3 (!) onderdelen:

In de ochtend is het aan de bigbands die zich hebben ingeschreven om zich van hun beste kant te laten horen tijdens de bigbandcompetitie. In totaal gaan er 2 bigbands door naar de Finale in de avond. De zaal is open voor geïnteresseerd publiek. De toegang is gratis!

Duur: 10.00 t/m 12.00 uur

In de middag wordt er een festivalmiddag georganiseerd met optredens en workshops. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt, maar we kunnen alvast melden dat de band Tinmen & the Telephone een muzikale, theatrale en visuele workshop + show zullen geven! De gehele programmering wordt later bekend gemaakt. Publiek is welkom om te komen kijken en luisteren. De precieze procedure om aan te melden wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

Duur: 13.00 uur t/m 17.00 uur

In de avond is het dan echt tijd voor de Finale van het Jazz Concours. De jury is aanwezig, het publiek zit klaar en de maximaal 7 acts die geselecteerd zijn in de Halve Finales spelen de sterren van de hemel. Ticketverkoop loopt via de website van het BIMHUIS. Klik om een kaart te kopen op de volgende link.

Deuren open: 19.00 uur
Aanvang Finale: 19.30 uur
Einde concert: afhankelijk van de doorloop, rond 23.00 uur

De Finale heeft een pauze in het programma. Meer informatie over het Jazz Concours is te lezen via de informatiepagina op onze site.

Adres BIMHUIS:
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam