Een muzikaal 2020 toegewenst!

Het Prinses Christina Concours wenst je een muzikaal 2020 toe. Fijne jaarwisseling en tot ziens in 2020! 

Start klassiek concoursseizoen 

Op 10, 11 en 12 januari trappen we ons klassiek concoursseizoen af. Dan vindt het eerste regionale Prinses Christina Klassiek Concours plaats: het concours West 2 in Haarlem en Zaandam. Nieuw dit jaar is dat we dan een uitgebreider programma hebben dan normaal.

Naast onze voorrondes zijn er namelijk op zaterdag 11 januari in Zaandam workshops over het bespelen van een instrument en familieconcerten in onze rijdende concertzaal, de Classic Express. Kom vooral kijken en neem je buren, kinderen en/of kleinkinderen mee. Alles is gratis toegankelijk. Check voor meer info & aanmelden dit bericht.

Nieuwe editie De Muziekwedstrijd 

Bijna meteen na de jaarwisseling start ook een nieuwe editie van De Muziekwedstrijd, de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of gebruik de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari t/m 28 februari 2020. Iedereen die meedoet krijgt van ons een diploma opgestuurd met tips van een professionele, muzikale jury.

Dit jaar hebben we de website en de app vernieuwd. Bekijk meer informatie over De Muziekwedstrijd op www.demuziekwedstrijd.nl.