Activiteitenverslag 2020

In het activiteitenverslag 2020 blikken we terug op afgelopen jaar. Een jaar dat gekenmerkt werd door de coronacrisis. Ondanks dat konden afgelopen jaar veel van onze geplande activiteiten tóch door gaan: we vonden manieren om ze toch te organiseren. We ontwikkelden online varianten van onze projecten en verbeterden onze digitale infrastructuur. 

2020 was het ook jaar dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet besloot toe te treden tot ons Comité van Aanbeveling. Zij toonde zich rondom de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours zeer betrokken met, en geïnteresseerd in, de jonge musici. We zijn haar dankbaar dat zij hiermee de rol van onze naamgeefster Prinses Christina voortzet en haar waardering uit voor de missie van het concours.

Daarnaast behielden we de steun van een groot netwerk van publieke en private partijen. Ook in een uitdagend 2020 bleven ze ons ondersteunen. Een bijzonder woord van dank gaat hierbij uit naar de minister van OC&W Ingrid van Engelshoven, die via het Fonds voor Cultuurparticipatie een coronasteunpakket introduceerde voor alle meerjarig ondersteunde instellingen. Daarmee kon het Prinses Christina Concours een aanzienlijk tekort in de exploitatie dekken.

Download het activiteitenverslag via onderstaande knop of bekijk de online bladerversie

Activiteitenverslag 2020 .pdf