Vacature: Senior Medewerker Marketing & Communicatie (36 u/w)

Ben jij een ervaren, daadkrachtige en creatieve marketing en communicatie-expert met een vlotte pen? Vind jij het leuk vernieuwende ideeën te ontwikkelen en het Prinses Christina Concours te positioneren zowel op strategisch als op projectniveau? Heb je affiniteit met muziek? Dan is deze vacature interessant voor jou.

Functie
Je zorgt samen met de junior medewerker marketingcommunicatie voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid. De marketingcommunicatie is met name gericht op de werving van deelnemers en publiek voor de activiteiten van het PCC. Lees meer:

Vacature: Senior Medewerker Marketing en Communicatie 36 u/w .pdf

Organisatie
Het Prinses Christina Concours (PCC) gelooft in de kracht van muziek. Al 57 jaar stimuleert het PCC kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen in de klassieke muziek, jazz en compositie, de rijdende concertzaal (de Classic Express), een online concours (De Muziekwedstrijd), en het platform Kies Je Instrument is het PCC een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Interesse?
Stuur je CV met motivatiebrief uiterlijk 4 november 2024 naar info@plusone-executivesearch.nl. Een filmpje of vlog (ca. 1 min) om jezelf voor te stellen of je motivatie verder toe te lichten is altijd welkom! De sollicitatiegesprekken worden gepland in de periode van 18 tot 26 november 2024.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Driessen, mob. 06 3448 5225.