Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie (32-36 u/w)

Ben jij een creatieve marketing- en communicatieprofessional met een vlotte pen die van aanpakken weet? Heb je affiniteit met muziek? Vanwege het vertrek van een collega zoeken we een medewerker Marketing en Communicatie voor 32-36 uur per week.

In deze rol ben je, samen met de Senior medewerker Marketing en Communicatie, verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours (PCC). Je helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van ons marketing- en communicatiebeleid, bedenkt en realiseert creatieve campagnes en beheert onze communicatiekanalen. Jouw focus ligt vooral op het aantrekken van deelnemers en publiek voor onze activiteiten, met speciale aandacht voor online zichtbaarheid en engagement.

Bij het Prinses Christina Concours geloven we in de kracht van muziek. Al 57 jaar stimuleren we kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen in de klassieke muziek, jazz en compositie, onze rijdende concertzaal (de Classic Express), een online concours (De Muziekwedstrijd), het platform Kies Je Instrument en de PCC Academy zijn we een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief uiterlijk maandag 30 september naar vacature@christinaconcours.nl, t.a.v. Alexander Buskermolen, directeur van het PCC. Een filmpje of vlog (ca. 1 min) om jezelf voor te stellen of je motivatie verder toe te lichten is altijd welkom!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2024. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ilonka Kolthof, senior medewerker marketing en communicatie, via ilonka.kolthof@christinaconcours.nl.

Bekijk de volledige vacature:

Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie (32-36 uur) .pdf