Sponsor een uniek benefietconcert

Op vrijdag 20 december 2019 organiseren alle Rotary Clubs uit Den Haag een sfeervolle benefietavond met wereldlijke en kerkelijke kerstmuziek. De opbrengst van deze avond is bestemd voor twee door de Rotary geselecteerde doelen, waarvan de Classic Express van het Prinses Christina Concours er één is. Het andere doel van de benefietavond is Connect by Music.

Speciaal voor deze avond is het beroemde Choir of St. John’s College uit Cambridge gevraagd om te komen zingen. Ze behoren tot de wereldtop! Opgericht in 1670, staat het koor bekend om zijn kenmerkende rijke, warme sound, zijn expressieve interpretaties en zijn brede repertoire.

Het feestelijke benefietconcert wordt georganiseerd in de mooie ambiance van de Haagse Kloosterk en start om 19.30 uur met een feestelijke ontvangst. Na afloop van het concert is er gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje.

Wilt u deze avond bijwonen met uw bedrijf of organisatie? Word hoofdsponsor van het benefietconcert. U krijgt dan gegarandeerd de beste zitplaatsen tijdens het concert en met uw bijdrage steunt u de Classic Express van het Prinses Christina Concours en Connect by Music.

De Rotary Clubs in Den Haag garanderen iedere hoofdsponsor:

  • 6 entreekaarten eerste rang
  • prachtige kerstmuziek in een passende omgeving, met feestelijke ontvangst en afsluitende borrel
  • vermelding als hoofdsponsor in het programmaboek van de avond

Voor € 3000.- bent u hoofdsponsor en steunt u de begunstigers van het benefietconcert, de Classic Express van het Prinses Christina Concours en Connect by Music. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en eventuele aanvullende wensen of suggesties te bespreken. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-1050050 en op de mail via evenementen@christinaconcours.nl.

 

Over het Choir of St. John’s College

Het koor bestaat uit jongens van 8 tot 22 jaar. De jongste kinderen gaan naar een koorschool en zingen naast het lesprogramma. De alt- tenor- en baspartijen worden gezongen door mannen tussen de 18 en 22 jaar. Zij studeren aan de universiteit van Cambridge. Het koor neemt jaarlijks twee CD’s op, zong afgelopen jaar in het Concertgebouw Amsterdam en was onlangs te beluisteren bij Podium Witteman. Het koor staat onder leiding van Andrew Nethsingha.

Word sponsor van het Benefietconcert .pdf