Vacature: Stagiair Marketing en Communicatie (8-24 u/w)

Help mee om kinderen jongeren hun muzikale talenten te laten ontwikkelen! Volg jij een opleiding in de richting marketing en communicatie en vind je het leuk om in een kleine organisatie het vak in de praktijk te leren? Heb je affiniteit met muziek? Dan ben jij wellicht de stagiair marketing en communicatie die we zoeken.

Als stagiair Marketing & Communicatie draag je bij aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours (PCC) in de volle breedte. De werkzaamheden variëren van het mede-ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid, productontwikkeling, het schrijven van berichten voor website, nieuwsbrief, social media en pers tot het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes. Veel werkzaamheden hebben tot doel om deelnemers en publiek voor onze activiteiten te werven.

Interesse?
Stuur ons je cv met motivatiebrief naar vacature@christinaconcours.nl, ter attentie van Ilonka Kolthof, senior medewerker marketing & communicatie. Mocht je een filmpje/vlog (circa 1 min.) willen indienen om jezelf te introduceren of je motivatie verder te onderbouwen, dan zien wij die graag tegemoet!

Meer informatie over de functie is beschikbaar via Ilonka Kolthof via e-mail: ilonka.kolthof@christinaconcours.nl.

Bekijk de volledige vacature:

Vacature: Stagiair Marketing en Communicatie (8-24 u/w) .pdf