Vacature: Relatie- en Officemanager (36 uur – tijdelijk)

Prikkelt het om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en zo onze kring van Vrienden te vergroten? Heb je een representatieve houding naar onze partners, financiers en deelnemers? Heb je feeling met diverse software, in het bijzonder CRM-systemen? Ben je precies in agendabeheer en administratie? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Relatie- en Officemanager.

Voor deze functie zoekt het Prinses Christina Concours het beste van twee werelden. Als Relatie- en Officemanager ben je verantwoordelijk voor organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning binnen het Development team. Daaronder valt in het bijzonder het particulier relatiemanagement (Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours). Je ondersteunt hierbij de directeur rondom nieuwe leads en proposities. Voor het gedeelte officemanagement ondersteun je jouw collega’s met een breed pakket aan werkzaamheden, waaronder gebruik van onze ICT-systemen. De functie heeft een omvang van 36 uur en de vacature betreft een zwangerschapsvervanging voor de periode oktober 2023 – maart 2024.

Interesse? Stuur je cv met motivatiebrief uiterlijk 18 september 2023 naar vacature@christinaconcours.nl met referentie ‘Relatie- en Officemanager’ t.a.v. Alexander Buskermolen, directeur.

Bekijk de volledige vacature: 

Vacature Relatie- en Officemanager .pdf