Vacature: medewerker evenementen en concerten

Ben jij een organisatietalent, met flair voor vernieuwing en weet je van aanpakken? Vind je het leuk om creatieve ideeën te ontwikkelen voor de uitvoering van tal van evenementen zoals concoursen, concerten en kennissessies? En heb je affiniteit met muziek? Dan ben jij wellicht onze nieuwe college evenementen en concerten!

Update (17 mei): de vacature is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.

De twee productiemedewerkers van het Prinses Christina Concours zijn verantwoordelijk voor het bieden van inhoudelijke, organisatorische en administratieve ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. De werkzaamheden variëren van het vastleggen van locaties voor de concoursen, het opzetten van nieuwe evenementen voor talentontwikkeling in de muziek voor jeugd en jongeren tot en met het opstellen van draaiboeken zodat onze online en offline activiteiten soepel verlopen. Jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat zowel bestaande projecten efficiënt en effectief verlopen. Tegelijkertijd ben je in staat vernieuwende manieren te ontwikkelen om onze doelen te bereiken.

Interesse?
Meer informatie over de functie is beschikbaar via Iris van den Akker, zakelijk manager Prinses Christina Concours,  iris.vandenakker@christinaconcours.nl.

Let op de data in de vacaturebeschrijving hieronder zijn verouderd. De termijn om te reageren op deze vacature is verlengd. Reageer vóór 17 mei door je CV en motivatiebrief te sturen aan vacature@christinaconcours.nl. De gesprekken worden gepland op 25 en 26 mei.

Vacature Productiemedewerker .pdf