Vacature: Producent

Ben jij dat organisatietalent met een flair voor vernieuwing, heb je affiniteit met muziek, en weet je van aanpakken? Als jij het leuk vindt om creatieve ideeën te ontwikkelen voor de uitvoering van tal van evenementen zoals concoursen, concerten en kennissessies, ben jij wellicht onze nieuwe productiecollega!

De twee producenten binnen het Prinses Christina Concours zijn verantwoordelijk voor het bieden van inhoudelijke, organisatorische en administratieve ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de verschillende projecten. De werkzaamheden variëren van het vastleggen van locaties voor de concoursen, het opzetten van nieuwe evenementen voor talentontwikkeling in de muziek voor jeugd en jongeren, tot en met het soepel laten doorlopen van draaiboeken bij on- en offline activiteiten. De werkzaamheden hebben tot doel om zowel bestaande zaken efficiënt en effectief te laten verlopen als ook vernieuwende manieren te vinden om onze doelen te bereiken.

Interesse?
Stuur ons je CV met motivatiebrief vóór 13 juni 2022 naar vacature@christinaconcours.nl. Meer informatie over de functie is beschikbaar via Erik van Lith, zakelijk manager via erik.vanlith@christinaconcours.nl.

Vacature Producent .pdf