Vacature: Producent / Projectleider (36 u/w)

Ben jij dat organisatietalent met gevoel voor vernieuwing, heb je affiniteit met muziek en weet je van aanpakken? Als jij het leuk vindt om creatieve ideeën te ontwikkelen voor de uitvoering van tal van evenementen zoals concoursen, concerten en kennissessies, ben jij wellicht onze nieuwe productiecollega!

De twee producenten binnen het Prinses Christina Concours zijn verantwoordelijk voor het bieden van inhoudelijke, organisatorische en administratieve ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de verschillende projecten. De werkzaamheden variëren van het vastleggen van locaties voor de concoursen, het opzetten van nieuwe evenementen voor talentontwikkeling in de muziek voor jeugd en jongeren, tot en met het soepel laten doorlopen van draaiboeken bij on- en offline activiteiten.

Interesse?
Stuur ons je cv met motivatiebrief vóór 14 april naar vacature@christinaconcours.nl. Meer informatie over de functie is beschikbaar via Erik van Lith, zakelijk manager via erik.vanlith@christinaconcours.nl of 06-55702675.

Bekijk de volledige vacature:

Vacature: Producent / Projectleider (36 u/w) .pdf