Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie (24-36 uur – tijdelijk)

Ben jij een creatieve marketing en communicatie-professional, een teamspeler met een vlotte pen die van aanpakken weet? Heb je affiniteit met muziek? Vanwege ziekte van een collega zoeken we per direct, tot en met 15 juni een medewerker Marketing en Communicatie voor 24-36 uur.

Als marketingmedewerker zorg je voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours (PCC) in de volle breedte. De werkzaamheden variëren van het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid, productontwikkeling, het schrijven van berichten voor website, nieuwsbrief, social media en pers tot het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes. Veel werkzaamheden hebben tot doel om deelnemers en publiek voor onze activiteiten te werven.

Bij het Prinses Christina Concours geloven we in de kracht van muziek. Al 57 jaar stimuleren we kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen in de klassieke muziek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express), een online concours (De Muziekwedstrijd), het platform Kies Je Instrument en de PCC Academy is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Interesse?
Stuur ons je cv met motivatiebrief naar vacature@christinaconcours.nl, ter attentie aan Alexander Buskermolen, directeur van het PCC. Mocht je een filmpje/vlog (circa 1 min.) willen indienen om jezelf te introduceren of je motivatie verder te onderbouwen, dan zien wij die graag tegemoet!

Meer informatie over de functie is beschikbaar via Ilonka Kolthof, senior medewerker marketing en communicatie via e-mail: ilonka.kolthof@christinaconcours.nl.

Bekijk de volledige vacature:

Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie (24-36 uur - tijdelijk) .pdf