Update lunchconcerten in de Nieuwe Kerk in 2024

Op dit moment is helaas onzeker of en wanneer onze vertrouwde lunchconcertserie in de Nieuwe Kerk Den Haag weer van start kan gaan. De kerk heeft een nieuwe beheerder en zodoende zijn daar afspraken mee gemaakt. Echter blijft ondersteuning vanuit cultuurhuis Amare nodig in de vorm van het faciliteren van de kaartverkoop. Amare is hiertoe bereid, echter wacht men momenteel op de uitslag van een raadsvoorstel, voordat de toezegging definitief kan worden uitgesproken.

Bij positief bericht starten wij de kaartverkoop van de concerten van januari tot de zomer zo snel mogelijk op. Wij willen u vriendelijk verzoeken om verdere berichtgeving af te wachten en ons niet te bellen of te mailen, om extra drukte in aanloop naar ons Klassiek Concours 2024 te voorkomen.

Over de lunchconcerten
Het Prinses Christina Concours zet zich actief in om prijswinnaars van het concours podiumervaring op te laten doen. Tijdens de maandelijkse lunchconcerten in de Nieuwe Kerk brengen jonge toptalenten een sprankelend programma ten gehore, variërend van klassiek tot jazz.

De lunchconcerten van het Prinses Christina Concours in de Nieuwe Kerk worden georganiseerd met steun van o.a. Stichting Sanssouci, société Gavigniès, Van Ommeren – de Voogt Stichting en Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours.