Toelichting postcodegebieden Klassiek Concours 2022

Deelname aan het Prinses Christina Klassiek Concours 2022 staat open voor deelnemers uit Nederland en een stukje van België en Duitsland. Om te beoordelen in welke regio een deelnemer mag meedoen aan het concours kijken wij naar het postcodegebied waarin de deelnemer woonachtig is. Het overzicht van postcodes en bijbehorende regio’s is te vinden in het deelnemersreglement.

Vanwege het online karakter van het Klassiek Concours hebben we getracht om de inschrijvingen deze editie volledig te automatiseren. Helaas heeft deze nieuwe aanpak niet feilloos gewerkt, waardoor het kan voorkomen dat een deelnemer die buiten een bepaald postcodegebied valt, zich toch heeft kunnen inschrijven voor het concours.

Aangezien wij deze situatie pas in een vergevorderd stadium van het concours hebben ontdekt, hebben we besloten om deelnemers die buiten een bepaald postcodegebied vallen – maar zich wel zonder problemen konden inschrijven via onze website – toch door te laten gaan in onze competitie. We willen ambitieuze, jonge muzikanten niet de mogelijkheid ontnemen om prijswinnaar te worden, vanwege een technische (software)fout van onze kant.

Uiteraard trachten we ernaar om het inschrijfsysteem voor aanvang van het Klassiek Concours 2023 volledig te hebben geoptimaliseerd. Dank voor uw begrip!