Stem nu op je favoriete act van het Jazz Concours

Het Jazz Concours is in volle gang en vanaf vandaag kan er gestemd worden voor de Publieksprijs. Stem op jouw favoriete act van het Jazz Concours en wie weet wint jouw favoriet de Publieksprijs van deze editie. Er kan gestemd worden tot en met 31 oktober. 

Het blijft daarna nog even spannend wie de gelukkige winnaar is. De Publieksprijs wordt samen met de andere prijzen tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 18 november tijdens de Finale in het BIMHUIS bekend gemaakt. Wil je daarbij zijn? Kaarten voor de Finale zijn te koop via de website van het BIMHUIS. Na de finale publiceren we de hele uitslag ook via onze website en social media.

Hoe stem ik?

Je kunt stemmen op ALLE deelnemers van het Jazz Concours. Je hoeft dus niet te kiezen voor een halve-finalist. Stemmen doe je door naar de jazz-website te gaan en bij ‘Jazz selectie’ (rechts in het dropdownmenu) in de menubalk te kiezen voor het kopje ‘Inzendingen‘. Daar kun je elke deelnemende act met deelnamevideo bekijken. Bij elke video vind je een knop met ‘Bekijk en stem’. Daar kun je op klikken en alles wijst zich vanzelf! Lukt het niet om te stemmen? Stuur ons dan een bericht via jazz@christinaconcours.nl.