Publieksprijswinnaars bekend

Gisteren maakte Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden de prijswinnaars van de Nationale Finale bekend. Het publieksstemmen voor de derde uitzending van onze Nationale Finale was toen nog in volle gang. Vandaag maken we de publieksprijswinnaars bekend: de finalisten die een prijs winnaar toegekend door jullie: het publiek. 

Publieksprijswinnaar Nationale Finale, deel I
In totaal werd er bijna 1600 keer gestemd. Arne Bijnens kreeg de meeste stemmen. Er werd maar liefst 546 keer op hem gestemd. Donna van Leeuwen werd tweede met 201 stemmen. Arne’s prijs? Een financiële bijdrage ter bevordering van de muzikale ontwikkeling. De prijs wordt aangeboden door de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours. 

 

Publieksprijswinnaar Nationale Finale, deel II
In totaal werd bijna 700 keer gestemd. Guillaume Strijdhagen kreeg de meeste stemmen. Er werd 135 keer op hem gestemd. Nummer twee werd Iris van Nuland: zij kreeg 124 stemmen. De prijs die Guillaume wint? Een financiële bijdrage ter bevordering van de muzikale ontwikkeling. De prijs wordt aangeboden door de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours.

 

Publiekprijswinnaar Nationale Finale, deel III 
In totaal werd 1201 keer gestemd. Elin Haver kreeg 377 stemmen en wint daarmee de publieksprijs. Tweede werd het Kandinsky Kwartet: zij kregen 260 stemmen. Ook Elin wint een financiële bijdrage ter bevordering van de muzikale ontwikkeling. De prijs wordt aangeboden door de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours.

 

Alle prijswinnaars krijgen gauw meer informatie over hun precieze prijs van ons toegestuurd.