Prinses Christina Concours ontvangt cheque uit handen van Rotary Club ‘s-Gravenhage voor de Classic Express

Op initiatief van Rotary Club ‘s-Gravenhage en met steun van de andere Rotary Clubs in Den Haag werd, afgelopen 20 december, het wereldberoemde Choir of St. John’s College uit Cambridge naar Den Haag gehaald voor een bijzonder benefietconcert.

In de uitverkochte Kloosterkerk en met als speciale gast minister Siegrid Kaag werden na afloop van het concert twee cheques overhandigd. Eén cheque ging naar Connect by music, een organisatie die zich inzet voor muzieklessen voor vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. De andere cheque ging naar de Classic Express van het Prinses Christina Concours. Met de bijdrage van maar liefst €20.000,- kunnen ook in 2020 weer tal van concerten voor kinderen uit het (speciaal) basisonderwijs worden gegeven. Daarmee blijven we door heel Nederland kinderen inspireren en prikkelen om zelf actief met muziek aan de slag te gaan.

Het Prinses Christina Concours is enorm dankbaar voor deze bijdrage en bedankt in het bijzonder de organiserende commissie, de Community Services van Rotary ’s-Gravenhage.