Nog maar een paar dagen om mee te doen aan De Muziekwedstrijd

Let op! Je kunt nog maar een paar dagen meedoen aan onze extra editie van De Muziekwedstrijd. Je kunt een filmpje insturen tot en met 10 mei. Iedereen van 4 tot en met 19 jaar mag meedoen. Laat je dus gauw horen & doe mee!

Meedoen is gemakkelijk: upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via de site van De Muziekwedstrijd of gebruik de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren en je kunt meedoen met alle muziekinstrumenten en met alle muziekstijlen. Van gamelan tot viool en alleen of samen met vrienden. Als er maar muziek in zit. Verras jij ons met jouw inzending?

Deze editie ook open voor 12-19 jaar
Aan vorige edities van De Muziekwedstrijd konden alleen kinderen van 4 tot en met 12 jaar meedoen. Aan deze speciale editie mag iedereen tot en met 19 jaar meedoen. Grijp dus je kans en doe mee!

Extra creativiteit
Met drie speciale challenges kun je extra creativiteit tonen. Bijvoorbeeld door een bijzondere vorm van online samenspel met vrienden of buurtkinderen te laten zien. Of door een speciale coronacompositie, -spoken word of -rap te maken en in te sturen.

Meedoen
Meedoen kan tot en met 10 mei. Je kunt een filmpje insturen via www.demuziekwedstrijd.nl en https://app.demuziekwedstrijd.nl.