Nog 1 dag om mee te doen aan De Muziekwedstrijd

We verlengen de inschrijving voor De Muziekwedstrijd met 1 dag. Grijp dus snel je kans en doe mee aan de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 29 februari is de allerlaatste dag om je filmpje in te sturen. 

Goed nieuws! We verlengen de inschrijving voor De Muziekwedstrijd met 1 dag. Grijp dus snel je kans en doe mee aan de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 29 februari is de allerlaatste dag om je filmpje in te sturen…

Eigenlijk zou De Muziekwedstrijd sluiten op 28 februari, maar speciaal omdat het een schrikkeljaar is, verlengen we de inschrijving met 1 dag. Dat zorgt ervoor dat jij, je buurkinderen of neefjes en nichtjes misschien ook nog een filmpje kunnen insturen. Grijp gauw je kans, spread the nieuws, klim in je instrument en doe mee!

Iedereen die meedoet maakt kans op te gekke prijzen, krijgt een speciaal diploma en mag naar De Muziekdag, de feestelijke afsluiting van De Muziekwedstrijd. Op die dag spelen in TivoliVredenburg prijswinnaars en zijn er leuke, muzikale activiteiten te doen.

Over De Muziekwedstrijd
De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek, met ieder instrument en alleen of samen met vrienden. Zingen mag ook!

Meedoen is simpel. Oefen je muziekstuk en gebruik de gratis app om je filmpje op te nemen en in te sturen. De laatste dag om je filmpje in te sturen is 29 februari. Check: https://app.demuziekwedstrijd.nl & www.demuziekwedstrijd.nl