Nieuwe editie De Muziekwedstrijd start 20 februari

Vrolijk nieuws! Op 20 februari start een nieuwe editie van De Muziekwedstrijd. Dé leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan De Muziekwedstrijd. Je kunt meedoen met alle soorten muziek, ieder instrument en alleen of samen met vrienden. Zingen mag ook! Meedoen is simpel: oefen een muziekstuk, maak een filmpje van je optreden en stuur het in via onze gratis app via app.demuziekwedstrijd.nl. Je kunt een filmpje insturen van 20 februari tot en met 9 mei 2021

Een diploma en heel veel mooie prijzen!

Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En met elkaar stemmen we voor de publieksprijs: je kunt stemmen op jouw favoriete inzending. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury.

Feestelijke afsluiting

We sluiten De Muziekwedstrijd feestelijk af. De coronamaatregelen bepalen hoe we dat doen. Misschien is het digitaal of misschien kunnen we een feestelijke Muziekdag organiseren. Houdt de website in de gaten voor meer nieuws.

Meer informatie