Nationale Finale – Bekendmaking prijswinnaars – zaterdagavond 26 september

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden maakt op zaterdagavond 26 september de winnaars van de Nationale Finale van ons klassiek concours bekend. De Prinses doet dat via een speciale video, samen met juryvoorzitter Michel Dispa en Alexander Buskermolen, directeur van het Prinses Christina Concours. Bekijk de video om 20:00 uur op deze pagina of via onze socialkanalen Facebook en YouTube.

 

Kijk hier op zaterdag 26 september om 20:00 uur naar de bekendmaking van de prijswinnaars van de Nationale Finale van het klassiek concours 2020

Prinses Christina Klassiek Concours
Ruim 400 jonge musici (11 t/m 22 jaar) deden mee aan de voorrondes van het Prinses Christina Klassiek Concours. 23 van hen werden geselecteerd voor de Nationale Finale. Daar lieten de finalisten opnieuw horen wat ze in huis hebben: iedere finalist trad tijdens de finale tien minuten op voor jury en publiek. Afgelopen dagen zonden we hun optredens uit. Deze zijn gratis terug te kijken via ons YouTube-kanaal.

PS: Je kunt nog tot 24:00 vanavond stemmen voor de publieksprijs van finale-uitzending III. Morgen (zondag) maken we de winnaars van de publieksprijs bekend.

Beeld: © RVD – Martijn Beekman