Mailservice finale Jazz Concours

Op zondagavond 14 november begint om 19.30 uur de finale van het Prinses Christina Jazz Concours 2021. Het is ons eerste live-evenement in 1,5 jaar tijd en daar kijken we enorm naar uit! De finale vindt plaats in het BIMHUIS in Amsterdam en is toegankelijk voor het publiek. Wil je de finale wel meemaken, maar ben je niet in de gelegenheid naar Amsterdam te komen? Dan is de livestream iets voor jou!

Wil je een seintje krijgen vlak voordat de uitzending begint? Vul dit formulier in en we sturen je op zondag 14 november één uur voor de uitzending start een mail. Super makkelijk en zo mis je niets van de swingende optredens van de getalenteerde finalisten.

Ja, houd me op de hoogte van de finale van het Jazz Concours

Het Jazz Concours?

Het tweejaarlijkse Prinses Christina Jazz Concours is het enige jazzconcours in zijn soort in Nederland en een unieke ervaring voor de deelnemers en het publiek. Dit jaar is het concours hybride. De voorselectie verliep digitaal. Alle deelnemers stuurden een selectievideo met daarop hun performance in. Een jury bestaande uit professionele muzikanten en de juryvoorzitter selecteerde de finalisten van het concours die live optreden in de finale op zondagavond 14 november. Ook kun je genieten van een spetterend optreden van de bigband die de bigbandselectie heeft gewonnen. De finale is live toegankelijk voor publiek, maar we nemen de lessen uit de coronatijd mee en bieden ook een livestream. Zo kun je vanaf de bank de finale toch live meemaken!

Bekijk het programmaboek van het Jazz Concours

Programmaboek Jazz Concours .pdf