Laatst week inschrijving Jazz Concours

Jonge jazzmuzikanten opgelet: vandaag begint de laatste week waarin je je kunt inschrijven voor het Jazz Concours. Speel of zing je jazz, soul, funk, urban of wereldmuziek en wil je de kans krijgen om op toffe podia te spelen, feedback te krijgen van de jury en misschien wel een mooie prijs te winnen? Schrijf je dan in voor het Jazz Concours. De inschrijving loopt t/m 6 oktober en gaat heel makkelijk via onze site

Je hoeft niet al fantastisch te spelen, ook als je ervaring op wilt doen en tips van de jury wilt ontvangen kun je meedoen. Er zijn 4 categorieën en 2 leeftijdsgroepen waarin je kunt deelnemen. Zo houden we er bijvoorbeeld rekening mee of je aan een conservatorium of jong talent-afdeling studeert of niet. Je wordt op je eigen niveau beoordeeld door de jury. Wil je meer weten? Kijk dan in het deelnemersreglement op onze site. Als je doorgaat kom je in de Halve Finale terecht en speel je op het podium van Brebl in Nijmegen (1 november) of in Rotterdam op podium New Grounds (3 november). De grote Finaledag is op 18 november en vindt plaats in het BIMHUIS in Amsterdam. Een mooi voordeel van je deelname is dat je gratis de workshops en optredens mag bezoeken van het festivalprogramma dat overdag op 18 november georganiseerd wordt!

Bigbands

Ook bigbands kunnen meedoen aan het Jazz Concours. Zit je in een bigband, ben je bigbandleider en zie je een deelname zitten? Meld de bigband dan aan via inschrijving@jazzconcours.nl. Je krijgt dan de juiste informatie toegestuurd voor deelname aan de bigbandselecties op zaterdagochtend 18 november in het BIMHUIS. De twee beste bigbands gaan door naar de Finale en spelen ‘s avonds voor een volle zaal samen met de andere finalisten.

Schrijf je nu in!